Veenman
Uitblinkers in schoon

                                                                  ONS BEDRIJF

 

    Uw bedrijfspand is uw visitekaartje waar u dagelijks uw klanten en bezoekers ontvangt. U wilt dan ook dat deze er representatief uitziet en de juiste uitstraling heeft. De schoonmaak van uw bedrijfspand, kantoor, winkelpand of showroom vergt de nodige aandacht.             

Met schoonmaakbedrijf Veenman als uw schoonmaakpartner voor uw reguliere schoonmaak kunt u met een gerust hart deze uit handen geven. Wij leveren niet enkel uitstekend regulier schoonmaakwerk, wij kijken en denken met u mee om zo de gehele schoonmaak van uw bedrijfspand, kantoor, winkelpand of showroom tot een hoger niveau te tillen. Uw pand ziet er na elke schoonmaak uit om door een ringetje te halen. Gegarandeerd dat u uw klanten en bezoekers met trots kunt ontvangen in de door ons schoongemaakte omgeving.             

Wij zijn betrokken, hebben korte communicatielijnen en hanteren concurrente tarieven, maar bovenal ontzorgen we u op schoonmaakgebied.             

Daarom bieden wij naast de reguliere schoonmaak ook vele andere schoonmaakoplossingen. Deze zorgen dat niet alleen het interieur van uw bedrijfspand altijd stralend schoon is, maar ook uw exterieur.             

Ervaren hoe écht schoon eruit ziet? Neem contact met ons op!

info@schoonmaakbedrijfveenman.nl