Veenman
Uitblinkers in schoon

                                                ONZE DIENSTEN

 


 

Wij hebben aan een half woord genoeg en verzorgen uw opleverschoonmaak tot in de puntjes. 

Schoonmaak

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje waar u dagelijks uw klanten en bezoekers ontvangt. U wilt dan ook dat deze er representatief uitziet en de juiste uitstraling heeft. De schoonmaak van uw bedrijfspand, kantoor, winkelpand of showroom vergt de nodige aandacht.

Met schoonmaakbedrijf Veenman als uw schoonmaakpartner voor uw reguliere schoonmaak kunt u met een gerust hart deze uit handen geven. Wij leveren niet enkel uitstekend regulier schoonmaakwerk, wij kijken en denken met u mee om zo de gehele schoonmaak van uw bedrijfspand, kantoor, winkelpand of showroom tot een hoger niveau te tillen. Uw pand ziet er na elke schoonmaak uit om door een ringetje te halen. Gegarandeerd dat u uw klanten en bezoekers met trots kunt ontvangen in de door ons schoongemaakte omgeving.

Wij zijn betrokken, hebben korte communicatielijnen en hanteren concurrente tarieven, maar bovenal ontzorgen we u op schoonmaakgebied.

Daarom bieden wij naast de reguliere schoonmaak ook vele andere schoonmaakoplossingen. Deze zorgen dat niet alleen het interieur van uw bedrijfspand altijd stralend schoon is, maar ook uw exterieur.

Ervaren hoe echt schoon eruit ziet? Neem contact met ons op!

Glasbewassing

Voor een stralend schoon bedrijfspand.

Alles ziet er beter uit als het schoon is, ook uw kantoor, bedrijfspand, horecaonderneming, showroom of winkel. Dat geld extra voor ramen, overkappingen, serres en glazen afscheidingswanden. Iedere vlek is hier namelijk extra goed zichtbaar op. Dit is ontsierend en kan zelfs leiden tot blijvende schade of slijtage.

Door regelmatig onderhoud en reiniging van uw glas voorkomt u dit en ziet uw glas er elke dag fris en schoon uit. Dat is de uitstraling die u wenst.

Het bewassen van de ramen, overkappingen en glazen afscheidingswanden vraagt om een vakkundige aanpak en specialistische materialen en middelen. Glas is immers kwetsbaar en kan bij gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen beschadigen.

Onze glazenwassers zijn vakkundig en ervaren. Zij weten op effectieve wijze uw glas te reinigen, ongeacht de locatie, bereikbaarheid en vervuilingsgraad.

Wij vertellen u er graag meer over, neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende offerte.

Schoonmaak VVE

Ruime ervaring met Verenigingen van Eigenaren.

Een trappenhuis of entree is hét visitekaartje van een gebouw. Het moet schoon en veilig zijn. Wij werken voor tientallen verschillende woningstichtingen en VVE's in Amsterdam. Ook in Purmerend en omstreken hebben we verschillende klanten. Daarom zijn wij zeer geschikt als partner in VVE schoonmaak en onderhoud in heel Noord-Holland!

Twijfel niet en neem direct contact met ons op! en laat u verbazen door onze zeer scherpe tarieven.

Bouwschoonoplevering

De oplevering van uw bedrijfspand, kantoor, winkel of nieuwbouwproject wilt u vlot en kundig uitgevoerd hebben. U wilt uw pand immers zo snel mogelijk kunnen betrekken of verhuren/verkopen. Het uitvoeren van de opleverschoonmaak is echter een specialistische en een niet te onderschatten klus.

Het verwijderen van puin, cementsluiers, beton- en kitresten, vraagt om een professionele aanpak om schade aan uw bijna opgeleverde pand te voorkomen.

Schoonmaakbedrijf Veenman kent de klappen van de zweep op het gebied van opleverschoonmaak. Uw nieuwbouw-, renovatie- en verbouwingsproject is bij ons in vakkundige handen, zowel voor bedrijven, woningcorporaties en bouwbedrijven. Wij hebben aan een half woord genoeg en verzorgen uw opleverschoonmaak tot in de puntjes. Hier heeft u geen omkijken meer na. Wij zetten voor u de puntjes op de i!

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat een strakke planning bij een opleverschoonmaak uitermate belangrijk is. U wilt immers geen vertraging oplopen met de oplevering van uw pand. De opleveringsschoonmaak kan in sommige situaties al beginnen nog voor de afronding van de (ver)bouw werkzaamheden. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stellen een scherpe offerte op.

U heeft geen omkijken meer naar de opleverschoonmaak, dankzij onze vakkundige en snelle aanpak.

Vloeronderhoud

Uw vloer, heeft u er weleens over nagedacht hoe belangrijk deze is. U loopt er dagelijks overheen, maar echt opvallen doet deze meestal niet. Of toch wel? De staat van uw vloer is namelijk zeer bepalend voor de uitstraling uw kantoor, bedrijfspand, winkel of showroom. Een doffe, beschadigde of vuile vloer is ontsierend en kan leiden tot praktische problemen en zelfs ongelukken. Daarnaast gaat de kwaliteit van de vloer ook snel achteruit zonder goed en frequent onderhoud en reiniging van uw vloer.

Een terugkerend moment van onderhoud en reiniging aan uw vloer draagt dan ook bij aan het behouden van de kwaliteit en de levensduur van uw vloer én de juiste uitstraling. De wijze van reinigen is afhankelijk van het materiaal, de vervuiling- en slijtagegraad en de gebruiksintensiviteit van uw vloer.

Het onderhoud en de reiniging van uw tegelvloeren, betonnen vloer, linoleum of marmoleum vloer, laminaat, vloerbedekking, trapbekleding, en pvc vloer is bij ons in zeer deskundige handen. Wij garanderen dat uw vloer er na iedere vloeronderhoud- en reinigingsbeurt beter uitziet. Wij komen graag bij u langs om een opname te doen van de onderhoud- en reinigingsbeurt.                         info@schoonmaakbedrijfveenman.nl